Toimitus- ja maksutavat

Kidio.fi tarjoaa asiakkailleen seuraavat toimitustavat:


Nouto Postista, hinta 5,90€

SmartPOST, hinta 5,90€

Toimitus suoraan kotiovellesi, hinta 10,90 €

Postien lisäksi minkä tahansa Tradekan Siwa-, Valintatalo- tai Euromarket-myymälästä. Tiheä myymäläverkosto ja myymälöiden pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat, että paketin voi noutaa läheltä silloin kun itselle parhaiten sopii. Sovellus etsii toimitusosoitetta lähinnä olevat lähikaupat joista voit valita mieluisimman noutopisteeksesi. Kun paketti on noudettavissa määräasemalta, saatte ilmoituksen tekstiviestinä.

Posti tuo paketin asiakkaan kotiovelle. (jakopaketti)

Kun annatte sähköpostiosoitteenne tilaajatietoihin, niin saatte seurantanumeron toimitusvaiheessa sähköpostiinne, jolla voitte seurata tilauksenne etenemistä.

Jos paketin noutaa eri henkilö kuin tilauksen tekijä posti vaatii valtakirjan sekä hakijan henkilöllisyystodistuksen lähetyksen noutoon, sillä pakettia ei muussa tapauksessa luovuteta muille kuin paketin tiedoissa näkyvälle henkilölle.


Toimitusaika

Tilaukset käsittelemme mahdollisimman pian tilauksesta. Tuotteidemme toimitusaika on asiakkaalle 3 - 7 työpäivää. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.
 

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut voi maksaa joko Klarnan tai Collectorin laskulla, tilauksen yhteydessä verkkomaksulla tai noudettaessa toimipisteestä. Kaikki verkkopankit ja luottokortit menevät Paytrail Oyj:n kautta. Verkko- ja luottokorttimaksuissa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Kidio toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja Paytrail Oyj on myös maksun saaja. 

Puhelin: 0207 181 830.

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.
 

 

 


Klarna lasku - 14 päivää maksuaikaa

 

Täysi-ikäiset asiakkaat voivat tilata tuotteet laskulla. laskun sähköpostiisi kun tilaus on toimitettu. Laskussa on 14 päivää korotonta maksuaikaa.

Et voi tilata tuotteita laskuun silloin, kun tilaat tuotteet jollekin toiselle tai olet muutoin antanut toimitusosoitteeksi jonkun muun kuin väestörekisterissä olevan osoitteesi.

Kun valitset laskun maksutavaksesi, tarkistamme luotto- ja osoitetietosi.

Lue lisää laskulla maksusta klikkaamalla tästä

 

Osamaksu - Klarna tili         

Voit maksaa tilauksesi osissa käyttämällä Klarnan osamaksu -maksutapaa. Klarnan osamaksulla maksaessasi Klarna Oy avaa sinulle ensimmäisen tilauksen yhteydessä tilin automaattisesti.

Voit lyhentää tilin loppusummaa itse valitsemissasi kuukausierissä, kuitenkin vähintään joko 8,95€ tai 1/24 laskun loppusummasta riippuen siitä, kumpi on suurempi. Voit aina halutessasi maksaa laskun loppusumman myös kerralla pois.

Kaikki Klarnan osamaksulla maksamasi ostokset yhdistyvät automaattisesti samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle, myös silloin kun maksat Klarnan osamaksulla muissa verkkokaupoissa asioidessasi. Saat kuukausittain siis vain yhden laskun, jossa on tilausmäärästä huolimatta vain yksi laskutuslisä. Kun olet maksanut laskun loppusumman, tili sulkeutuu automaattisesti.

Osamaksuvaihtoehtojen kulut:

Maksuaika Vuosikorko Avausmaksu Laskutusmaksu
3kk 0% 9,90 € 3,95 €
6kk 0% 19 € 3,95 €
12kk 0% 29 € 3,95 e
24kk 9,95% 29 € 3,95 €
36kk 9,95% 29 € 3,95 €
Tili 22% 0 € 3,95 €

Ostoksesi hyväksymiseksi sinulta kysytään ostoskorissa henkilötunnuksesi, väestörekisteriin ilmoittamasi osoite ja tiedot vuosituloistasi. Saat päätöksen tilauksesi hyväksymisestä välittömästi tilauksen vahvistettuasi. Ensimmäisen kerran Klarnan osamaksulla maksaessasi sinulle lähetetään postitse tilisopimus, joka sinun tulee allekirjoittaa ja lähettää Klarna Oy:lle.

Muista lukea huolellisesti Klarnan osamaksun tiliehdot osoitteessa: www.klarna.com/klarna-tiliehdot.pdf 

Laskuihin liittyviin kysymyksiin saat vastauksia nyt myös käyttämällä Klarnan sähköistä asiakaspalvelulomaketta osoitteessawww.klarna.com

Lue lisää osamaksulla maksusta klikkaamalla tästä
 

Näin Klarna toimii:

Maksuvaiheessa valittuasi Klarnan ja syöttämällä tietosi vaadittuun osoitekenttään Klarna hakee tilisi tiedot, jos olet aikaisemmin ollut heidän asiakas. Tämän jälkeen pääset valitsemaan, maksatko maksun suoraa verkkomaksulla, luottokortilla, vai haluatko Klarnan laskun tai tilin maksuvaihtoehdoksi.